Cuttime

customer

Service

Teknologi

Cuttime project  - view on mobile

Projektet

Det är dags att sluta boka tid via papper och gå vidare. Därför har vi för vår kund utvecklat en progressiv webbapplikation vid namn Cuttime som låter kunder boka herrklippning samt ger frisörer möjlighet att hyra en salongsstol i svenska frisörsalonger.

Vårt arbete skedde i nära samarbete med Gents-klienten som kom till oss med inledande skisser av applikationen och letade efter en stark expertis inom UX/UI-design och produktutveckling. Resultatet av det fruktbara samarbetet var premiären av appen på den svenska marknaden.

Utmaningen

Vårat team var glada över att arbeta med en så innovativ teknik som PWA. Men projektet var en riktig utmaning för oss, eftersom vi arbetade med typiska svenska lösningar som var okända för oss tidigare. I början var vårt team tvungen att göra research och lära sig om en Swish-betalningsleverantör och den svenska metoden för individ- och företagsautentisering med BankID   Dessutom behövde vårt designteam förstå och ta reda på hur man presenterar processen för att hyra stolar av frisörer eller frisörer på ett tydligt och läsbart sätt. Detta var inte bara en visuellt komplex funktion, utan det krävde också att vi tillhandahåller backend-lösningar där våra utvecklare var tvungna att säkerställa att logiken var korrekt.

View of project
View of project

Lösningen

För att skapa den PWA som Gents-klienten ville ha beslutade våra Cracow-utvecklare att använda en sådan Javascript-teknik som React.js och PHP-ramverket Laravel. Och under tiden, genom att grundligt förstå affärsfallet och applikationskraven, började vårt designteam förbereda wireframes som visade lösningar på ovan nämnda utmaningar.   Med åtanke till det appliknande beteendet och svårigheterna i samband med stoluthyrningsprocessen för frisörer, har vi erbjudit kunden en kalendervy som presenterar frisörens arbetsschema och som samtidigt gör det möjligt att boka stolar på hans eller hennes föredragna arbetstid.

cuttime mobile version

Main features

Gränssnittet för Cuttime vänder sig till två typer av användare: kunder och frisörer. För var och en av dem, har vi byggt en unik uppsättning funktioner som hjälper till att interagera med vår progressiva webbapplikation snabbt och bekvämt.

Kunderna föreslås till exempel att välja mellan dessa alternativ: "Boka tid" och "Hitta första tillgängliga klipp i närheten". Den första låter dig boka ett möte vid ett specifikt datum, studio eller din favoritfrisör med hjälp av motsvarande filter. Dessutom utforskar den andra funktionen närliggande platser och kör en sökning efter det första tillgängliga snittet

Vi har också förenklat proceduren för att hitta salonger som hyr en stol för frisörerna genom att ange en plats, en studio och föredragna arbetstider. Därför ger vi alltid våra användare ett val och sparar deras dyrbara tid.

Dessutom tar applikationen hand om säkerheten och säkerheten för dina data och pengar. Med Swish-betalningsleverantören kan kunderna omedelbart betala för en hårklippning. Cuttime vägrar kontant betalning och säkerställer tillförlitlighet och flexibilitet för alla användare.

Want to light up your ideas with us?

Józefitów 8, 30-039 Krakow, Polen

hidevanddeliver.com

(+48) 789 188 353

NIP: 9452214307

REGON: 368739409