mb ingeniure ag

customer

Service

Teknologi

mb ingeniure view on desktop

Projektet

mb ingeniure ag är en schweizisk leverantör av eltekniktjänster för byggnadskonstruktion och infrastrukturprojekt. Sedan 2009 har den varit framgångsrikt positionerad på marknaden.

Dev and Deliver valdes som partner för att tillhandahålla design- och utvecklingstjänster för att skapa en ny webbplats för mb ingeniure ag.

website developement wordpress
mobile app view
view on tablet

Utmaningen

Företagswebbplatsen för mb ingeniure ag byggdes för länge sedan, och sedan dess har bara innehållet ändrats. Efter en viss tid blev webbdesignen föråldrad och visade inte längre effektivt företagets värderingar och principer, vilket inkluderade kreativitet, innovation och hög professionalism. Därför var vår roll att utveckla en minimalistisk och modern sajt som presterar bra och snabbt på vilken enhet som helst, oavsett om den är på en mobil, surfplatta eller stationär, och som låter vår kund hänga med konkurrenterna.   Dessutom, på grund av det tyska språkets komplexitet, var våra experter tvungna att anpassa webbsidornas innehåll och designknappar och navigering för att passa de längre tyska orden. Men vet du vad? Vi lyckades!

Lösningen

För detta projekt valdes WordPress som ett CMS på grund av enkel drift och flexibilitet. Efter 3 månaders arbete levererade vårt team den förnyade och fullt responsiva webbplatsen som hjälper vår kund att göra det perfekta intrycket av en pålitlig affärspartner hittills.

Want to light up your ideas with us?

Józefitów 8, 30-039 Krakow, Polen

hidevanddeliver.com

(+48) 789 188 353

NIP: 9452214307

REGON: 368739409