Pomagator

customer

Service

Teknologi

app store

pomagator mobile view

01Projektet

En React Native-applikation som skapar en ömsesidigt stödjande gemenskap där användare kan skicka förfrågningar om hjälp och svara på andra. Geolokaliseringsfunktionen ger möjlighet att visa förfrågningar på en karta och samtidigt snabbt hjälpa människor i närheten.

Appen har utvecklats av vårt team bestående av UX/UI-designers, frontend- och backend-utvecklare i samarbete med extern varumärkesbyrå som skapade CI för Pomagator. Som ett resultat har vi byggt den intuitiva och användarvänliga appen som får alla att känna sig som en hjälte även utan kappa.

Utmaningen

Vår kund skickade ett sms till oss med en idé om att förvandla sin dröm till ett stort mobilt projekt som kunde förena människor och ge många fördelar. Plattformen ska hjälpa sökande att hitta en närliggande hjälpare på deras plats. Det fungerar också tvärtom - efter registreringen kan hjälpare nämna inom vilket område de vill ge hjälp.   I början presenterades endast 5 schematiska layouter av den framtida applikationen för oss; därmed sattes ett tydligt mål – inte bara att skapa en mobilapp från grunden, utan även komplettera det redan existerande konceptet, lägga till funktioner som speglar användarnas krav och behov.

pomagator mobile app view
pomagator on mobile view

Lösningen

Efter workshopen med produktägare bestämde vi oss för att integrera en karta över området (med hjälp av Google Maps), som valfritt kan ändras till en vanlig lista med förfrågningar. Dessutom implementerade vi ett chattsystem i realtid. Som ett resultat har alla dessa funktioner förbättrat kommunikationen mellan användare och gjort sökningen efter hjälpförfrågningar samt sökningen efter de som kan ge hjälp effektiv och mer bekvämt.

pomagator mobile view

Main feature

Varje användare bestämmer inom vilka områden han eller hon är villig att ge hjälp. Användare kommer att ges möjlighet att välja mellan 12 kategorier som "Hem och trädgård", "Hälsa och skönhet", "Sport och resor", "Utbildning" etc.

Genom att analysera en plats och deklarerade färdigheter kopplar algoritmerna samman en person som väntar på stöd och en hjälpare som är redo att assistera.

Hjälpförfrågningar kan visas på kartan som nålar. Ett klick på nålen omdirigerar omedelbart till begärans sida. En av platsfunktionerna heter "följ mig". Den här funktionen ändrar nålplaceringen på kartan när användaren rör sig.   En användarprofil gör det möjligt att följa personlig statistik och fylla på "Pomapins" - virtuell valuta som används i Pomagator-applikationen.

02Kund feedback

Ville bara skicka ett meddelande till dig för att tacka dig för ditt hårda arbete som du har lagt ner i appen och adminpanelen, det verkar som om vi har gjort något fantastiskt!

Mariusz Kryus, founder of Pomagator

pomagator app picture

Want to light up your ideas with us?

Józefitów 8, 30-039 Krakow, Polen

hidevanddeliver.com

(+48) 789 188 353

NIP: 9452214307

REGON: 368739409