TFS Compliance

customer

Service

Teknologi

app store

TFSC project view

Projektet

TFSC är en digital allt-i-ett-lösning som hjälper till att minska risker, förenklar efterlevnad och förbättrar säkerheten. Denna komplexa produkt gör det möjligt att slutföra appbaserade inspektioner och rapportera problem med bara några få tryck, ger möjlighet att övervaka din globala egendom var som helst och identifiera problem i tid

Vårt team av utvecklare och designers har arbetat nära med nya funktioner under de senaste 2 åren, förnyat gränssnittsdesignen för både mobil- och webbapplikationer och tillhandahållit lösningar på användarens smärtpunkter.

view on mobile
view on tablets
tfs designs

Utmaningen

Först och främst var det en helt ny sektor för laget. Det tog oss ett tag att lära oss branschens egenskaper, att bekanta oss med brandsäkerhetslagstiftning och internationella standarder som COBie (Construction Operations Building Information Exchange), och att förstå vår kunds behov. För det andra var vi tvungna att ta hänsyn till fyra olika nivåer av användaråtkomst beroende på vilken roll de har i ett visst företag. Så småningom är omformningen av hela plattformen alltid ett stort ansvar för kunder och användare - och vi var redo att anta denna utmaning!

Lösningen

För att bygga en bra användarupplevelse har vi blivit experter på detta område, utökat funktionaliteten i vår programvara och presenterat bekväma och pålitliga lösningar i mobilappen och BackOffice för alla användaråtkomstnivåer som nämns ovan. Dessutom har vi skapat ett designsystem från grunden (inklusive nya ikoner, typografi, komponenter och illustrationer).

TFS project view

Main features

Uppgifterna från vår kund visade att användare ville ha en förmåga att anpassa några av funktionerna. Applikationernas begränsade funktionalitet kunde inte täcka dessa behov fullt ut.   Tack vare våra förbättringar kan företag nu lägga till öppettider för var och en av sina anläggningar, konfigurera intervall och frekvens för brandsäkerhetsinspektioner och tilldela ansvar till anställda.

Dessutom har vi förenat data från online-, PDF- och Excel-rapporterna, minskat tiden för rapportgenerering och gjort rapporterna mer läsbara och lätta att förstå.

Genom mobilapplikationens sida har vi börjat meddela användare om tillgängligheten av en ny uppdatering och tillåtit dem att använda TFS Compliance-appen i offlineläge.

Want to light up your ideas with us?

Józefitów 8, 30-039 Krakow, Polen

hidevanddeliver.com

(+48) 789 188 353

NIP: 9452214307

REGON: 368739409