Toja Covers

customer

Service

Teknologi

toja page view on desktop

Projektet

Toja Patio Furniture är ett kanadensiskt uteplats- och inomhusmöbelföretag som har varit dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter till överkomliga priser i många år.

Kunden vände sig till oss med en förfrågan om att designa och utveckla en möbelöverdragskonfigurator som en del av de tjänster Toja tillhandahåller.

Utmaningen

Dev and Deliver ombads att skapa ett intuitivt och lättnavigerat 2D-konfigurationsverktyg för Toja Patio Furniture-kunder (särskilt för pensionärer), så att de kan modifiera produkter i linje med deras behov. För att beskriva idén som våra kunder ville implementera, visade de oss sin egen hi-fidelity-skiss av den framtida tjänsten. Detta hjälpte vårt team att bättre förstå ett allmänt koncept och markera de funktioner som måste ha inkluderats.   Den mest utmanande uppgiften var att utveckla en algoritm som kommer ihåg användarens val och baserat på dem visar en korrekt form med mätningar. Det efterfrågades också att designa konfiguratorsidan i neutrala färger för att möjliggöra anpassning för de partners som samarbetade med Toja Patio Furniture och för att passa varumärkets identitet.

toja covers project
toja covers view on desktop

Lösningen

För att möta utmaningen har vi börjat med att förbereda design i Sketch och prototyping i InVision. Efter det har våra utvecklare väckt designen till liv med hjälp av front-end-biblioteket React och Node back-end.   Efter att framgångsrikt hitta det bästa sättet för användare att uppnå målet har vi skapat en enkel steg-för-steg-konfigurator. Användarna kan ange dimensioner (både i metriskt och imperialistiskt system), välja en tygtyp eller en form av möbler, och formeln kommer att konvertera priset automatiskt baserat på deras input. Betalningen integrerades med Shopify – en av de mest populära plattformarna som stödjer e-handel. Dessutom, för att göra designen mer tilltalande för ögat, har vi lagt till subtila animationer.

toja page view on desktop

Want to light up your ideas with us?

Józefitów 8, 30-039 Krakow, Polen

hidevanddeliver.com

(+48) 789 188 353

NIP: 9452214307

REGON: 368739409